keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Uusi nimi, uusi alku!



Aloitin ensimmäisen blogini noin kolme vuotta sitten, kun lähdin vuodeksi Ruotsiin töihin. Silloin blogin ideana oli välittää kuulumisiani perheelleni ja ystävilleni ulkomailta. Suomeen paluun jälkeen bloggaaminen kuitenkin jatkui, siitä oli tullut mukava harrastus. Kolmen vuoden aikana blogin nimi on vaihtunut muutamaan otteeseen ja on matkalle mahtunut myös muutama kunnon blogitaukokin.
Tauoista ja nimenvaihdoista huolimatta tulos on kuitenkin aina sama, palaan joka kerta takaisin bloggaamisen pariin. Niin kävi tälläkin kertaa, vaikka elokuussa vakaasti päätin, että tämä oli tässä.

Aamulenkillä- blogissa urheillaan, asetetaan tavoitteita, opiskellaan, tehdään töitä, kokataan, herkutellaan ja nautitaan elämästä. Blogia kirjoitan täysin fiilispohjalta, silloin kun siltä tuntuu ja kun on jotain mistä kirjoittaa. Blogissa tullaan näkemään hävyttömän paljon iPhone-laatuisia kuvia, koska puhelinta on vain yksinkertaisesti kevyempi kantaa mukana kuin kameraa. Itselleni on kuitenkin tärkeää, että blogin sisältä on mahdollisimman laadukasta, joten puhelimellakin otetuista otoksista mukaan pääsevät vain ne parhaimmat.

Tervetuloa mukaan Aamulenkillä- blogiin!
<3:llä Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti