maanantai 27. lokakuuta 2014

Hyvinvoinnin viikko



Kokonaisvaltainen hyvinvointi on asia, josta puhutaan paljon ja jota monet tavoittelevat. Kokonaisvaltainen hyvinvointi merkitsee varmasti meille kaikille hieman eriasioita, sillä olemmehan kaikki erilaisia ja meillä on erilaiset mieltymyksen kohteet.

Minulle kokonaisvaltaista hyvinvointia on rento ja hyvä olo, jonka voin saavuttaa syömällä terveellisesti, liikkumalla monipuolisesti ja lepäämällä tarpeeksi. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edellytyksiin kuuluu itselläni myös hoidettavien asioiden tekeminen ajallaan sekä ystävien ja perheen kanssa vietetty aika.

Itse henkilökohtaisesti pyrin päivittäin, edellä mainituin keinoin, parantamaan
 ja ylläpitämään omaa kokonaisvaltaista hyvinvointiani. Kokonaisvaltainen hyvinvointi takaa onnellisen, tyytyväisen ja vahvan olon, sen avulla jaksaa eteen päin vaikeinakin hetkinä. Tällä viikolla pyrin keskittymään vielä tavallista enemmän itseeni ja omiin ajatuksiini. Harrastan sen verran ja sellaista liikuntaa, kun minusta parhaimmalta tuntuu, syön terveellisesti, maistuvaa ruokaa ja ennen kaikkea keskityn tavallista paremmin kehonhuoltoon, lepään ja venyttelen. 

/Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti