maanantai 13. lokakuuta 2014

30 päivän sokerilakko



Sokerittomuus on tällä hetkellä kovassa suosiossa ja sen vaikutuksista terveyteen puhutaan kaikkialla. Viimeksi kuluneena viikonloppuna luin mielenkiintoisen artikkelin sokerittomuudesta ja siitä innostuneena päätin aloittaa eilen 30 päivän sokerilakon.

Viime viikkoina ja erityisesti viime viikolla sokerisia herkkuja tuli syötyä aivan liikaa, olo on sen mukainen ja naamaankin on ilmaantunut muutama inhottava pieni näppylä. Aion olla nyt seuraavat 30 päivää ilman sokeria. Mikä tarkoittaa sitä, että pannassa ovat niin suklaa, karkit ja jäätelöt kuin leivokset ja muut paljon sokeria sisältävät tuotteet. Innolla odotan millaisia tuloksia kuukauden sokerittomuudella saa ja kuinka se vaikuttaa niin jaksamiseen kuin ulkonäköönkin.

/Essi

2 kommenttia:

  1. tse pyrin arkisin lähes sokerittomuuteen, mutta viikonloppuisin tulee kyllä syötyä vähän vasemmalla kädellä kaikenlaista höttöäkin. Ei ehkä optimaalista, mutta melko toimivaa kuitenkin.

    Tuntemuksia ja kokemuksiasi odottelen kyllä enemmän kuin mielenkiinnolla! :) Eihän sitä valkoista sokeria kukaan meistä tarvitsisi.

    VastaaPoista
  2. Joo kokemuksista ja tuntemuksista aion kirjoittaa, kunhan päivät tässä kuluvat, ensimmäisen kerran vaikka puolessa välissä :)

    VastaaPoista