sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Tasapainoilua



Rakastan treenata kovaa, mennä omille äärirajoille ja haastaa itseäni treenissä. Rankat treenit ovat suuri intohimoni, joista saan valtavasti energiaa ja iloa elämääni. Itsensä voittamisen tunne jonkin urheilusuorituksen jälkeen on aivan mahtava. Samoin kuin olo ylipäätään kunnon hikirääkin jälkeen. Sitä tunnetta ja endorfiinien määrää on vaikea muuten saada.

Fyysisesti rankkojen treenien vastapainoksi tarvitsen kuitenkin säännöllisesti rauhallista ja kehoahuoltavaa liikuntaa. Aamulenkit, sunnuntaihölkät ja huolellinen venyttely ovat juuri sopivia liikuntamuotoja tällaiseen rauhoittumiseen. Niiden aikana on aikaa ajatella asioita, aivan eri tavalla kuin rankan treenin yhteydessä, jossa ainakin itse keskityn aina vain itse treeniin ja sen tekemiseen.

Tänä aamuna olo oli sen verran väsyneen oloinen, että päätin vaihtaa suunnitelmissa olleen salitreenin ulkoiluun ja kävin aamupäivällä tekemässä reippaan kävelylenkin. Pääsin kotiin juuri sopivasti, ennen kuin täällä alkoi satamaan lunta. Loppupäivän voinkin siis hyvällä omalla tunnolla levätä, pitää Sinkkuelämää- maratonia ja valmistautua huomiseen työvuoroon. Omaa jaksamista on hyvä tarkkailla!

/Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti