perjantai 3. lokakuuta 2014

Aamulenkillä - blogin nimestä



Muutaman viikon ajan kypsyttelin päässäni tätä uuden blogin aloittamista, kunnes viime viikolla yhtenä aamuna, aamulenkillä, päähäni tuli ajatus blogin uudesta nimestä. Aamulenkillä oli mielestäni niin täydellinen nimi juuri minun blogille, että en voinut enää olla aloittamatta kirjoittamista uudelleen.

Aamulenkit ovat itselleni niitä parhaimpia liikuntahetkiä, vaikka monipuolisesti liikuntaa harrastankin. Aamulenkit ovat täysin omaa aikaani, saan rauhassa ajatella ja valmistautua tulevaan päivään. Lisäksi aamulenkeiltä saatava energia on jotain niin mahtavaa. Tuntuu, että vaikka olisi kuinka väsynyt lenkille lähtiessä, tulee sieltä aina takaisin iloisena, onnellisena ja ennen kaikkea pirteänä. Aamulenkit eivät ole minulle todellakaan mitään pakkopullaa, vaan teen niitä täysin omasta vapaasta tahdostani ja nautin niistä!

Tänään minulla oli taas mahdollisuus aloittaa aamu ulkoillen ja voi että, miten hyvän fiiliksen ja olon siitä sain. Aamupalakin maistuu aina niin hyvältä aamuisen ulkoilun jälkeen! Tämä päivä on muutenkin ollut mukavan energinen ja onnistunut. Opinnäytetyöjutut etenivät taas muutaman askeleen ja iltapäivällä pääsee vielä aloittamaan viikonlopun spinning-tunnilla!

/Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti