perjantai 1. toukokuuta 2015

Toukokuun ensimmäinen



Muutama viikko ehti taas vierähtää edellisestä postauskerrasta. Kuluneet viikot ovat olleet taas sen verran kiireisiä, että blogille ei ole jäänyt aikaa. Nyt näyttäisi kuitenkin siltä, että kevään suurimmat kiireet ja muutokset ovat ohi ja elämä alkaa taas asettumaan tavallisiin uomiinsa. Niinpä uskon, että blogillekin jää nyt enemmän aikaa. 

Muutin tosiaan muutama viikko sitten (ainakin) kesäksi kotiseudulle Lappeenrantaan ja ehdinkin tässä jo aloittaa työni tutussa paikassa. Toimenkuvani tulee tosin muutumaan hieman tänä kesänä. Kolmisen viikkoa olen nyt ehtinyt Lappeenrannassa viettämään ja olen nauttinut jokaisesta päivästä täällä. Tuntuu niin kotoisalta ja hyvältä. 

Uskomatonta, kuinka nopeasti tämä kevät ja koko vuosi on edennyt, tänään on jo ensimmäinen toukokuuta, vappupäivä. Vappu on sujunut täällä suunnalla hyvin rauhallisissa merkeissä, sillä sairastuin sopivasti keskiviikkona norovirukseen ja onnistuin mitä ilmeisemmin tartuttamaan sen osaan perheestänikin. Täällä ollaan siis vietetty varsinaista perhevappua. Nyt alkaa onneksi elämä jo voittamaan ja ruoka maistumaan, munkit ja skumpat jäi kyllä toiseen kertaan. 

/Essi 

2 kommenttia:

  1. välillä on ihan hyvä pitää pientä hengäshdystaukoa blogista, jos tuntuu että muut asiat vievät enemmän aikaa :) kiva että olet tuntenut olosi kotoisaksi täällä Lappeenrannassa, kesäisin tämä on kyllä nätti paikka <3

    VastaaPoista
  2. Nimenomaan, varsinkin kun blogi on vain harrastus :) Joo Lappeenranta on ihan paras paikka!<3

    VastaaPoista