perjantai 29. toukokuuta 2015

Pikavisiitti Joensuuhun



Tuli tehtyä varsin pikainen visiitti Joensuuhun, kun menin keskiviikkona ja palasin jo eilen takaisin Lappikseen. Pikavisiitin pääsia oli eilinen opinnäytetyöseminaari koululla, jossa esitimme parini kanssa meidän opinnäytetyön. Esitys meni oikein hyvin ja saimme muutamia varsin hyviä korjausehdotuksia työmme suhteen. Meillä on nyt kesä aikaa viilata pilkkua opparin kanssa, ennen kuin menemme elokuussa kypsyysnäytteeseen ja palautamme työn lopulliseen arviointiin. Loppusuoralla siis vahvasti ollaan tuon suuren projektin kanssa, huippu fiilis!

Nopeaan Pohjois-karjalan reissuun mahtui myös kahden, hyvin tärkeän ystävän näkeminen. Käytiin syömässä, vaihdettiin kuulumisia pitkästä aikaa kasvotusten sekä nautittiin auringosta ja alkavasta kesästä puistossa kahvia hörppien. Tyttöjä tulee kyllä ikävä kesän aikana, sillä tämänkertainen Joensuun reissu oli viimeinen tähän hetkeen, koulu on nimittäin paketissa tältä erää ja jatkuu mitä luultavammin vasta elokuun puolessa välissä. Elokuussa alkava lukukausi onkin sitten viimeinen sairaanhoitajaopiskelijana ja joulukuussa päästään juhlimaan valmistumista. Niin jännittävää ja ihmeellistä, ettei siihen oikein osaa vielä edes suhtautua. Onneksi tässä on kesä aikaa harjoitella sairaanhoitajana olemista ja valmistautua valmistumiseen! :)

/Essi  

2 kommenttia:

  1. Kiva että opparisi on noin hyvällä mallilla! :) Opiseluvuodet menee jotenkin tosi nopeasti, itsekään en osaa vieläkään oikein sisäistää että vihdoin olen valmis merkonomi! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, olen itekin tosi onnellinen, että opparin on tällä mallilla! :D No niin tuntuu menevän, mutta pikkuhiljaa alkaa olla jo tunne, että olisimpa "vain" töissä... Tuttua varmaan? ;)

      Poista