lauantai 2. toukokuuta 2015

Päivän tärkein ateria


Ihanaa lauantaita! Täällä aletaan olla elävien kirjoissa noroviruksen jäljiltä ja tänä aamuna herätessä tunsin jopa nälkää ensimmäistä kertaa muutamaan päivään. 

Aamupala on minulle, aivan kuten sanonta kuuluu, päivän tärkein ateria, mutta myös se mieluisin syötävä ruoka. En voisi aloittaa päivääni ilman aamupalaa ja se kuuluukin tärkeänä osana jokaiseen aamuuni. Rauhalliset, aamulenkin jälkeiset puurohetket ovat parhautta, mutta kyllä se aamiainen maistuu hyvältä jo ennen aamu seitsemän työvuorojakin. 

Lempiaamupalani on ehdottomasti kaurapuuro erilaisilla lisukkeilla. Tykkään vaihdella lisukkeita aika tiuhaan, jotten pääse kyllästymään aamuherkkuuni. Tämän hetken lempparikombo on ehdottomasti raejuusto, maapähkinävoi ja banaani. Myös marjat ja kookosöljy ovat usein suosimiani puuron lisukkeita. Nyt kesää kohden mentäessä myös erilaiset tuorepuurot ovat alkaneet kiinnostaa entistä enemmän ja aionkin tutustua niihin ja niiden valmistamiseen tässä kevään aikana tarkemminkin. 

Kivaa viikonloppua! Itse suuntaan pian junalle ja matkaan poikaystäväni luokse viettämään muutaman vapaapäivän. Tiedossa on ainakin hotellielämää, shoppailua, hyvää ruokaa ja urheilua. Suorastaan miniloma edessä siis!

/Essi 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti