sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Herkkuhiiren päiväkirja 1


Viikon alussa kirjoitin herkuttelusta ja kerroin ottavani taas herkkupäivä- idean käyttöön. Ajattelin nyt kerran viikossa tehdä pientä koostetta siitä, kuinka olen tavoitteessani pysynyt. Tämän koosteen tekeminen on myös yksi suuri tsemppari pysyä ruodussa herkkujen suhteen, joten koen tämän erittäin hyväksi ajatukseksi ainakin omalta kohdaltani.

Ensimmäinen herkkupäivä- viikko meni yllättävän hyvin siihen nähden, millä tavoin herkkuja oli tullut napsittua ennen tätä viikkoa. Viikon alussa jo päätin, että tämän viikon herkuttelut jakautuvat lauantai-illalle, jolloin leivoin brownieita ja sunnuntai-iltapäivälle, kun olimme menossa syntymäpäiväjuhliin. Yksi pieni repsahdus mahtui tähän ensimmäiseen viikkoon, kun keskiviikkona otin muutaman palan suklaata ennen töihin lähtöä. Energiaksi... ;) Kokonaisuudessaan olen tyytyväinen tähän viikkoon ja koko haasteeseeni herkkujen suhteen. Tällä tyylillä mennään ainakin toistaiseksi ja tällaisen koosteen pyrin tekemään aina viikoittain. 

/Essi

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä idealta :) välillä tulee nimittäin napsittua ihan huomaamatta jotain herkkuja, niin iha hyvä kontrolloida ne vain yhteen-kahteen päivään viikossa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan! Tällä herkkupäivän idealla pyrin karsimaan ne "ylimääräiset" herkuttelut pois, maistuu sitten ne viikonlopun herkut vieläkin paremmilta! ;)

      Poista