maanantai 4. toukokuuta 2015

Kuopiossa





Huh, onneks tänään on maanantai ja on aika aloittaa uusi viikko. Viime viikko oli todella raskas ja viikonlopun vapaat tulivat oikeaan hetkeen.

Lauantaina matkustin poikaystäväni luokse Kuopioon ja saankin aloittaa uuden, toivottavasti edellista paremman, viikon täällä Savossa. Eilen vietettiin yhteistä vapaapäivää hotellissa yöpymisen, hyvän ruuan ja shoppailun merkeissä ja tänään olen sitten viettänyt omaa aikaa treenaten ja tutustuen kävellen Kuopioon. Myöhemmin meillä on vielä tarkoitus käydä ulkona syömässä, kunhan poikaystäväni pääsee töistä.


Tänään täällä ollaan saatu nauttia ihanan aurinkoisesta ja lämpimästä säästä, joka sopi suunnitelmiini paremmin kuin hyvin. Huomenna jatkan matkaani meidän Joensuun kotiin, vietän siellä muutaman päivän koululla ja palaan sitten takaisin Lappikseen. Viikonloppuna on taas aika palata töihin, joten tekemistä ei tästä viikosta puutu. Toivotaan, että tästä tulee hyvä viikko!<3

/Essi

2 kommenttia:

  1. oi miten kivoja suunnitelmia ja ihanaa että pääsit poikaystäväsi luokse <3 täälläkin on ollut niin aurinkoista tänään, ihanaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän suunnitelmat onnistui hyvin ja oli mukava miniloma, nyt takaisin arkeen! :)

      Poista