tiistai 19. toukokuuta 2015

Vanha kunnon herkkupäivä



Viime viikolla tai oikeastaan viikkoina ihan monikossa, on tullut hieman turhan usein lipsuttua kerran viikossa olevan herkkupäivän periaatteesta. Herkkumäärät eivät ole olleet aina niinkään suuria, mutta lähes joka päivä, kun ottaa "jotain pientä hyvää", jää tuollainen tapa helposti päälle ja ikävä sokerikoukku saa vallan. 

Lauantai-iltana jäätelöä ja suklaata iltapalaksi syödessäni päätin, että on taas aika palata tuttuun ja turvalliseen, ennen kaikkea itselleni parhaiten sopivaan ratkaisuun herkuttelun suhteen. Herkkupäivä- periaate on siis täällä taas ja sitä noudatan parhaani mukaan.  

Eilen oli toinen herkuton päivä tuon lähes päivittäisen herkuttelun jälkeen ja voin kertoa, että jos ensimmäinen sokeriton päivä meni hyvin, niin eilinen oli jotain aika vaikeaa. Sokerihimot tekivät sen, että herkkuja teki kokoajan mieli, vaikka söin ja join hyvin, ulkoilin ja kävin treenaamassa. Iltapalalla oli turvauduttava muutamaan ylimääräiseen leipäpalaan, mutta sokerisiin herkkuihin en sortunut. Tänään on taas uusi päivä ja uskon, että eilisten koettelemusten jälkeen tämä päivä on jo paljon helpompi. 

/Essi 

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa niin tutulta tuo sokeririippuvus! :D vaikka kuinka yrittäisi syödä terveellisesti, aina sinne suuhun vaan lipsahtaa jotain makeaa ja hyvää, haha :D pitäisi varmaan itsekin rajoittaa herkuttelu tuollaiseen yhteen herkkupäivään..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, sokeririippuvuus taitaa olla aika yleinen ilmiö! :D Joo, miulla ainakin tuo herkkupäiväperiaate toimii (ainakin jossain määrin). Suosittelen kokeilemaan, mikäli haluaa eroon lähes jokapäiväisestä herkuttelusta ;)

      Poista