perjantai 15. toukokuuta 2015

Helatorstain herkuttelut



Treeniaiheisia juttuja on viimeaikoina tullut kirjoiteltua sen verran tiheästi, että nyt voin kai hyvällä omallatunnolla omistaa kokonaisen postauksen herkuille. Helatorstain ja yhden vapaapäivän kunniaksi eilen tuli herkuteltua oikein huolella. Onneksi kävin kuitenkin aamulla tekemässä treenin salilla, ettei päivä ihan kokonaan pelkkää herkuttelua ollut. 

Järjestimme eilen pienet keväiset kahvikutsut, joihin leivoimme tarjolle kahta erilaista piirakkaa. Suolaista ja makeaa. Kakuilla, erityisesti tuolla makealla suklaamousse-appelsiinijuustokakulla tuli herkuteltua ihan kiitettävästi eilisen aikana ja nyt on kyllä kakkukiintiö ainakin hetkeksi täynnä. Välillä on vain hyvä höllätä otetta ja nauttia ilman huonoa omaatuntoa!

/Essi 

2 kommenttia:

  1. ihanan näköisiä herkkuja! <3 itse olen herkutellut viime aikoina ehkä vähän liikaakin, joten pitäisi vaan yrittää pitää itsekuria yllä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih luinkin just, mitä kirjoitit omassa blogissas tuosta herkuttelusta :) No täälläkin on tällä viikolla tullut herkuteltua turhan monena päivänä, mutta aikomus on tehdä parannus ens viikolla!

      Poista