sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Kotona taas - paluu arkeen






Aivan ihana ja rentouttava reissu takana ja nyt ollaan taas kotona. Onneksi on sunnuntai, niin arkeen ja viimeiseen kouluviikkoon ehtii hieman valmistautua. Aamuni aloitin tänään itselleni hyvin mieluiseen tapaan aamulenkillä, joka tekikin super hyvää kaiken viime viikkoisen lomailun (=herkuttelun) jälkeen, vaikkakin reissussa tuli liikkuttua kävelyn muodossa todella paljon joka päivä. Muuten arkeen paluu on sujunut kotitöitä tehden ja ruokakaupassa käyden.

Tukholman miniloma oli kokonaisuudessaan todella onnistunut. Käveltiin paljon ympäri Tukholmaa, herkuteltiin kanelipullilla, syötiin hyvää ruokaa ja tehtiin muutamat hyvin mieluiset ostokset. Joululahjojakin löytyi ja koko loman saimme  nauttia aurinkoisista, tosin lumettomista, ilmoista. Tällaiset minilomat piristävät kummasti arkea ja synkkää marraskuuta! Huomenna alkaa jo joulukuu<3


Kuten tuossa aiemmin mainitsin, alkaa minulla huomenna viimeinen kouluviikko tälle lukukaudelle, neljän päivän ikäosaamisen viikko koostuen seminaariesityksistä. Oman ryhmäni esitys on onneksi jo tiistaina, joten loppuviikon voi ottaa sen suhteen täysin rennosti. 


/Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti