tiistai 4. marraskuuta 2014

Vapaapäivän fiiliksiä ja loppuvuoden treenitavoitteita





Vapaapäivä - ei töitä, koulua tai muutakaan pakollista tekemistä. Lepopäivä treeneistäkin. Olen tänään viettänyt tätä arkivapaatani hyvällä omalla tunnolla mukavissa kotivaatteissa neljän seinän sisällä. Ulkona sataa ja on synkkää, sisällä on lämmintä ja kynttilöitä, paljon mukavampaa siis. Tämä päivä onkin kulunut pääosin lehtiä ja kirjoja lukiessa sekä Sinkkuelämäätä katellessa. Aamupäivällä tein tosin hieman koulujuttuja ja lounaaksi herkuttelin itsetehdyllä kanapastalla. 

Tänään on ollut aikaa myös ajatella loppuvuoden treenitavoitteita, jotka keskittyvät suurelta osin kehonhuoltoon ja liikkuvuuteen. Loppuvuoden aikana pyrin venyttelemään säännöllisesti päivittäin sekä harrastamaan aamujoogaa mahdollisimman usein. Näiden toimien avulla toivon voivani parantaa kehonhallintaani sekä liikkuvuuttani huomattavasti. Lisäksi pyrin vuoden kaksi viimeistä kuukautta harrastamaan tasapainoisti niin aerobista kuin voimaa kehittävää liikuntaa. En voi vain käydä spinningissä ja juoksemassa, vaan lihaskuntoakin on tehtävä.


/Essi 

2 kommenttia:

  1. Kuulostaapa kivalta vapaapäivältä! :) Ja voi vitsit, mun pitäis kans treenien oheen saada tota lihashuoltoo ujutettuu... Oon vaa nii laiska venytteleen ettei tosikaan ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ymmärrä mikä siinä venyttelyssä ja kehonhuollossa ylipäätään on niin vaikeaa! Pakko nyt vain yrittää kiinnittää huomiota siihen enemmän :)

      Poista