tiistai 2. joulukuuta 2014

Maidoton ja gluteiiniton - ruokavalio








Aloitimme eilen, poikaystäväni ehdotuksesta, maidottoman ja gluteiinittoman ruokavalion kokeilun. Mitään sen suurempaa syytä kokeiluumme ei ole, haluamme vain testata kuinka sellainen onnistuu ja miltä se tuntuu. Kokeilumme kestää määrittelemättömän ajan eikä se ole täysin ehdoton. Pääasiassa noudatamme nyt ainakin jonkin aikaa maidotonta ja gluteiinitonta ruokavaliota, ihan vain huvin vuoksi.

Ajattelin aluksi, että onko liian vaikeaa olla sekä maidottomalla, että gluteiinittomalla samaan aikaan, mutta nettiä selailtua ja hieman mietiskeltyä huomasin, että se ei ole ollenkaan vaikeaa. Saati tavatonta. Netti on pullollaan maidottomia ja gluteiinittomia, toinen toistaan herkullisemman kuuloisia ruokia ja reseptejä, vain valinnanvaikeus on edessä.

Mielenkiinnolla katsellaan mitä ja millaisia muutoksia tämänkaltaisella ruokavaliolla voi saada aikaan. Ja aivan kuten mainitsin, en ole enkä haluakaan olla täysin ehdoton tämän ruokavalion suhteen, sillä itselläni ei ole mitään henkilökohtaista syytä välttää näitä kyseisiä ruoka-aineita, enkä halua itseaiheutettuja yliherkkyyksiä.

/Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti