lauantai 13. joulukuuta 2014

Kuumeilua





Olen haaveillut omasta koirasta niin kauan kuin jaksan muistaa. Koiran ottaminen ei ole kuitenkaan ollut mahdollista monien eri syiden ja elämäntilanteiden takia. Haave omasta koirasta on kuitenkin elänyt koko ajan ja jos vain mahdollista vahvistunut vuosien kuluessa. Nyt ollaan kuitenkin pikkuhiljaa tulossa siihen kohtaan, kun ammattiin valmistuminen alkaa olla jo hyvin lähellä ja koulua vain hieman jäljellä. Valmistuminen tulee tarkoittamaan omalla kohdallani työelämään siirtymistä ja samalla jatko-opintojen alkamista. Kaikenkaikkiaan elämä tulee vakiintumaan jonkin verran seuraavan vuoden aikana. Nämä kaikki edessä olevat muutokset tulevat mahdollistamaan sen, että ensimmäistä kertaa elämässäni miulla olisi oikeasti järkevä mahdollisuus ottaa se kauan haaveilemani koiranpentu.

No, voitte vain arvata kuinka tästä koira-asiasta on meillä puhuttu viime aikoina puhuttu. Sitä on punnittu ja vatvottu suuntaan jos toiseen. Eri rotuja ja kasvattajia on vertailtu keskenään, kustannuksia on laskettu ja mielipiteitä kyselty. Ja kaikkea muutakin mahdollista on mietitty. Roduksi valikoitui yllättäen kuvissa esiintyvä Lagotto Romagnolo luonteen, aktiivisuuden ja ulkonäön perusteella. Kuulin niin paljon hyviä suosituksia ystävältäni, etten voinut enää epäröidä rodun suhteen. Tällä viikolla koin myös suuria onnen hetkiä, kun aivan sattumalta löysin todella hyvän kuuloisen kasvattajan, johon olenkin ollut jo yhteydessä.

Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että mikäli kaikki menee suunnitelmien mukaan, meille saattaa ensi vuoden elokuussa tulla perheenlisäystä, pienen Lagotto-pojan merkeissä<3

/Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti