torstai 4. joulukuuta 2014

Viides lukukausi suoritettu

Viimeisen koulupäivän tunnelmia!


Se on loma nyt! Miulla oli tänään tämän vuoden viimeinen koulupäivä ja viides lukukausi on nyt saatu pakettiin. Tällä viikolla meillä oli ikäviikko, joka koostui pelkästään meidän seminaariesityksistä, kuten aiemmin kerroinkin. Meidän ryhmän oma esitys oli jo tiistaina, joten muutaman päivän on voinut tässä jo ottaa ihan rennosti. Varsinkin, kun esityskin meni lähes täydellisen arvosanan veroisesti. 

Koulu meillä jatkuu ilmeisesti loppiaisen jälkeen, joten ihan mukavan mittainen loma edessä. Olen vielä ensiviikon Joensuussa ja suuntaan sitten kotikotiin Lappeenrantaan töihin ja jouluviettoon. Ihana päästä pitkästä aikaa perheen luo ja nähdä samalla kaikkia ystäviä, jotka tulevat myös kotikulmille joulun ajaksi. 

Urheilun suhteen miulla oli tänään sellainen fiilis, että halusin olla ulkona sisätilojen sijaan. Niinpä kävin tekemässä tunnin mittaisen, reippaan kävelylenkin, jonka perään tein vielä lihaskuntoa ja hyvät venyttelyt. Raikas ulkoilma teki niin hyvää sisällä istutun päivän jälkeen! 

/Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti