torstai 4. kesäkuuta 2015

Viikon kolmas arkivapaa!



Vietin taas tänään vapaapäivää, kiitos tämän yhden kevyemmän työviikon. Vapaapäivän aloitin aivan ihanassa auringon paisteessa tunnin aamulenkillä. Tänään oli kesän ensimmäinen aamu, kun uskalsin lähteä aamulenkille ilman takkia ja oikein hyvin tarkeni ilmankin. Puolenpäivän jälkeen suuntasin kaupunkiin tapaamaan kummiani, jonka kanssa olimme sopineet lounastreffit. Kävimme syömässä ravintola Trattoriassa, joka on vasta saapunut Lappeenrantaan ja oli siten meille molemmille uusi tuttavuus. Itse valitsin salaattia provolena- juustolla ja oli kyllä oikein hyvää. Viikon kolmannen vapaapäivän kruunasi vielä iltatreenit kahvakuulan parissa hyvän ystävän kanssa. Superhyvä treeni oli täydellinen päätös kokonaisuudessaan mukavalle vapaapäivälle. Huomenna taas töiden pariin! :)

/Essi

2 kommenttia:

  1. Ihanan kuuloinen vapaapäivä siulla! :) Millainen paikka tuo Trattoria oli, oliko hinta-laatusuhde hyvä? Itse en ole vielä ehtinyt testaamaan lähes mitään noista uusista ravintoloista joita tänne on avattu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä Trattorian hinta-laatusuhde oli ihan kohdallaan ja ihan hyvin voisin ajatella meneväni sinne joskus uudestaankin. Nyt on kyllä täällä Lappiksessa niin paljon uusia ravintoloita, että ravintolaan mennessä meinaa iskeä valinnanvaikeus, kun kaikkia haluais päästä testaamaan! :)

      Poista