sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Kuulumisia viikonlopulta

Voi mikä ihana viikonloppu takana! 

Perjantaina istuttiin iltaa ystävien kanssa terassilla afterworkin merkeissä. Ja eilisen lauantai- päivän vietin Helsingissä äitini kanssa. Meillä on jo monena vuonna ollut tapana käydä aina kesäisin yhdessä päiväreissulla Helsingissä ja niin me teimme tälläkin kertaa. Vietimme päivän keskustassa kauppoja kierrellen, hyvin syöden ja vapaapäivästä nauttien. Muutamat hyvin mieleiset ostokset tarttuivat mukaan ja pääsimmepä myös näkemään kuuluisan Pride- kulkueen, joka järjestettiin eilen Helsingin keskustassa. Huippu päivä ja ilmakin suosi meitä, muutamaa pientä ukkoskuuroa lukuun ottamatta. Tänään sunnuntai on kulunut rennoissa tunnelmissa lepäillen ja ulkoillen. Näiden vapaiden jälkeen jaksaa taas huomenna palata töiden pariin! Viisi viikkoa lomaan! :)

/Essi


Ps. Jotain onnistuneesta viikonlopusta kertoo myös se, että puhelimeen tallentui vain tämä yllä oleva kuva perjantai-illalta (ja eräs yhteiskuva, jota en julkaise!). Puhelin pysyi siis tällä kertaa tiiviisti laukussa tämän viikonlopun huippuhetkien aikana. Välillä näinkin. 

2 kommenttia:

  1. Ihanan kuuloinen viikonloppu siulla takana! <3 Miullakin olisi suunnitelmissa tehdä joku vapaapäivä päiväreissu Helsinkiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helsinkin on kyllä kesäisin ihan huippu, suosittelen pikkureissua sinne! :)

      Poista