keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Kesähaaste 2015

(kuvat: weheart.com)

Ainakin muutamaan otteeseen olen täällä blogin puolella maininnut kovasta innostani erilaisia haasteita kohtaan. Yleensä asetan itse itselleni erilaisia haasteita, jotka sitten tsemppaavat ja motivoivat minua eteenpäin jossakin asiassa. Useimmiten itselleni asettamat haasteet liittyvät jollakin tavalla terveyteen, liikuntaan ja hyvinvointiin. Tällä hetkellä minulla on parasta aikaa menossa herkutteluun liittyvä haaste, jonka etenemisestä kirjoitankin viikoittain tänne blogiin. 

Käytän tiiviisti Instragramia ja olenkin melko koukussa siihen. Omalle tilille tulee lisättyvä kuvia oikeastaan viikoittain ainakin pari kappaletta ja muiden kuvia tulee seurattua monta kertaa päivässä. Eniten tulee seurattua ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita omasta hyvinvoinnistaan ja liikunnasta. Tällaisten käyttäjien kuvista saan ainakin itse valtavasti motivaatiota omaan treeniin ja syömisiin. Tällaisilta seuraamiltani sporttimimmeiltä sain myös idean omaan seuraavaan haasteeseeni. Ja ennen kuin paljastan, mikä tuleva haasteeni on, pohjustan sitä sen verran, että tiedän ettei haasteeseen pääsy ole edellys onnellisuudelleni. Tiedän, että voin olla ilmankin, sitä mitä haasteen kautta lähden tavoittelemaan ja tiedän, etten tarvitse niitä kokeakseni itseäni hyväksi ja riittäväksi. Syynä tämän haasteen aloittamiseen on oman itseni haastaminen ja myöhemmin toivottavasti voittaminen sekä fyysisesti vahvemman ja paremman olon saavuttaminen. Kesän 2015 aikana:

Aion rakentaa itselleni kauniin naiselliset vatsalihakset ihan vain huvin ja halun vuoksi. Itseään saa ja PITÄÄ haastaa säännöllisesti, joten tässä on haastetta seuraavalle kahdelle kuukaudelle. Virallinen haasteaikani on siis 4.6 - 4.8.

/Essi

2 kommenttia:

  1. Voi vitsit kun omat vatsalihaksenikin olisi tuossa kunnossa kuin noissa kuvissa!! :D Tuntuu että viime aikoina olen keskittynyt enemmän vain reisien ja pakaroiden treenaamiseen, ja vatsat ovat siinä sivussa hieman jääneet.. Kivalta kuulostaa haasteesi! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nuo kuvat toimii kyllä yhtenä motivaattorina tän kahden kuukauden ajan! :)

      Poista