maanantai 22. kesäkuuta 2015

Paluu arkeen



Arkeen paluu juhannusvapaiden jälkeen sujui yllättävän kivuttomasti. Liekö syynä sitten hyvin rentouttavat vapaat vai tulevien viikkojen mukavat tapahtumat, mutta arkeen palaaminen tuntui tänään varsin hyvältä. 

Juhannuksena tuli syötyä todella paljon (jopa liikaa) hyvää ruokaa ja herkkuja ja tällä hetkellä tuntuu, että pieni keventäminen olisi paikallaan tai muuten tässä saa vieriä kohta eteenpäin. Aloitinkin tämän viikon samaan tyyliin kuin edellisen ja pyrin syömään hieman kevyemmin. Juhannuksen vapailla tuli myös otettua hieman rennommin urheilun suhteen, mikä kieltämättä teki todella hyvää, mutta tänään tuntui jo niin hyvältä palata treenien pariin. Tähän päivään mahtuikin peräti kaksi treeniä, kun kävin aamulla ennen töihin lähtöä tekemässä aamulenkin ja illalla vielä pitkällä lenkillä ystävän kanssa.

Kohtalaisen napakka aloitus tälle uudelle viikolla, mutta tällaiset toimet olivat enemmän kuin paikallaan pidennetyn viikonlopun jälkeen! Energistä viikkoa kaikille, nautitaan kesästä! :)

/Essi

2 kommenttia:

  1. Kiva että sie oot päässyt jo arjen makuun takaisin :) Itse palasin jo sunnuntaina takaisin töihin, eikä olisi yhtään kyllä huvittanut! :D Toisaalta kevyempää ruokaa on tehnyt täälläkin mieli kaikkien grilliherkkujen jälkeen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arkeen oli ihan mukava palata rentouttavien vapaiden jälkeen :)

      Poista