keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Uuden työnkuvan myötä uusi päivätyöläinen

#runfie

Viikko on alkanut aikamoisen kiireen keskellä ja illat työpäivien jälkeen ovat menneet yhdessä hetkessä ohitse. Aloitin tämän viikon maanantaina sairaanhoitajan sijaisuuden omassa työpaikassani, jossa olen nyt lähes kolmen vuoden ajan tehnyt töitä lähihoitajana. Työpaikka on siis sama, mutta työnkuva suurelta osin erilainen kuin aiemmin. Työtehtävien muutos on verottanut jonkin verran alkuviikon energioita, mutta eiköhän tämä tästä taas helpota, kun pääsen paremmin sisälle uusiin tehtäviini. Uusien työjuttujen lisäksi myös työaikani muuttui vuorotyöstä päivätyöhön, josta olen kovin mielissäni. Niin mukavaa päästä tekemään tämä kesä töitä säännöllisellä rytmillä ja suunnitella kaikenlaista kivaa puuhaa vapaille viikonlopuille. Tulen varmasti kesän aikana oppimaan paljon uutta erityisesti lääkehoidosta, joten innolla odotan tulevia työviikkoja sairaanhoitajana. 

Tänään ehdin ensimmäistä kertaa treenaamaan tällä viikolla ja kävin juoksemassa reippaan seitsemän kilometrin lenkin illansuussa. Ilma oli hapekas pienen sadekuuron jälkeen ja juoksu kulki pienestä väsymyksestä huolimatta tosi hyvin. Olen nyt taas viime päivien aikana motivoitunut juoksemiseen ja löytänyt sen ihanan juoksemisen ilon. Lenkillä kävinkin miettimään mitä teen salikorttini suhteen, sillä se meni tänään vanhaksi. Luultavasti otan kuitenkin uuden kuukaudenkortin, sillä haluan kuitenkin välillä käydä salilla ja ryhmäliikunnoissa. Monipuolisesti ja fiiliksen mukaan, niin mie teen! :)

/Essi 

1 kommentti:

  1. Kivaa että sait hieman muutoksia työhösi! :) Päivätyö on varmasti mieluisampaa kuin rankka vuorotyö, ainakin uskon näin :D

    VastaaPoista