lauantai 17. tammikuuta 2015

Lauantai-iltapäivän kakkutreffit



Kuluva viikko on mennyt ihan yhdessä hetkessä, kun on joka päivä ollut niin paljon kaikkea tekemistä. Tekemistä riittää kouluhommien parissa kyllä viikonloppunakin, mutta onneksi vapaapäivinä on aikaa myös hieman mukavammalle vapaa-ajan ohjelmalle.

Aloitin tänään vapaapäivän aamupäivän spinning-tunnilla. Olen nyt vuoden vaihteen jälkeen käynyt vähemmän spinningissä ja keskittynyt enemmän lihaskuntoon, niin huomaan kyllä nauttivani vain entistä enemmän noista pyöräily-tunneista. Tämänkin aamun tunti oli yhtä onnea ja iloa, niin paljon spinningistä pidän. Iltapäivällä miulla oli ystävä kylässä ja leivoin meille kaura-brownieita, joista tuli kyllä kaikessa tuhtiudessaan ihan tosi hyviä. Aamutreenistä aiheutunutta energiavajetta tuli siis korjattua ihan huolella.

Loppupäivän ja illan vietän laatuaikaa itseni kanssa, kun olen yksin kotona huomiseen. Ahkerana tyttönä meinasin viimeistellä vielä muutaman palautettavan tehtävän tässä iltasella ja katsoa yhden luennon loppuun, jotta voin sitten loppuillan vain rentoutua kirjan ja elokuvan parissa.

/Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti