perjantai 6. helmikuuta 2015

#morningcardio



Huh, miten nopeasti nämä päivät ja viikot menee. Nyt on jo perjantai ja tuntuu, että vastahan oli viikonloppu. Tällä viikolla olen saanut viettää mukavaa etäviikkoa koulusta, joka on tarkoittanut lähinnä opparin kirjoittamista ja muiden kouluhommin tekoa kotoa käsin. Tällä viikolla miulla on ollut myös haaste aamulenkkien suhteen. 

Tässä talven ja pimeyden keskellä aamulenkit ovat jääneet harmittavan vähällä ja tietysti koulukin on vaikuttanut aamulenkkeilyyn. Viime sunnuntaina kuitenkin päätin, että kun tällä viikolla aikataulu ei aamuisin ole niin tiukka, niin tällä viikolla aamulenkkeillään. Tavoitteeni on sujunut hyvin ja aamulenkkejä on kertynyt tälle viikolle neljä. Keskiviikkona oli aamulla spinning- tunti, joten lenkki meni pyöräillessä, mutta muina aamuina olen tehnyt noin tunnin mittaisen rennon aamucardion. 

Tämän viikon haasteen myötä olen taas innostunut aamulenkkeilystä ja muistanut aamulenkkien ihanuuden, joka nyt tässä talvella oli hieman päässyt unohtumaan. Tällä viikolla lenkit on joutunut tekemään vielä pimeässä, mutta kevät lähestyy koko ajan ja valonmäärä lisääntyy päivä päivältä, joka helpottaa lenkille lähtöä vielä entisestään. Tästä viikosta innostuneena, ensi viikon aamulenkit onkin jo merkattu kalenteriin! ;)

/Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti