maanantai 13. heinäkuuta 2015

Omatoimisia kesätreenejä



Minulla ei ole ollut salikorttia nyt reiluun kuukauteen, joka on siis tarkoittanut sitä, että treenit on tullut tehtyä omatoimisesti ja pääosin ulkona reilun kuukauden ajan. Käveltyä ja juostua on tullut paljon, mutta aerobisen vastapainona olen yrittänyt parhaani mukaan treenata myös lihaskuntoa. Lihaskunnon treenaamisessa olen parhaimmaksi tavaksi kokenut kahvakuulailun ulkona. Ja mikäs sen parempaa, kun hyvä treeni ulkona kesällä, vaikkei nyt niin lämmin olisikaan?

Kahvakuulaa olen pyrkinyt tekemään vähintään kaksi, mutta mieluiten kolme kertaa viikossa, jossa kehitystäkin olisi mahdollista tapahtua. Treeniohjelmia olen vaihdellut fiilikseni ja mahdollisuuksien mukaaan, mutta pysytellyt pääosin ihan perusliikkeissä, kun miusta ne on parhaimpia ja tehokkaimpia saamaan hiki päälle ja hyvä treeni aikaiseksi. 

Omatoimiset treenit jatkuvat elokuulle saakka, sillä en aio ottaa enää kortti tänne Lappeenrantaan. Aloitan sitten salin parissa tiiviimmin ja tavoitteellisemmin, kun palaan Joensuun kotiin ja opiskeluarkeen. Siihen asti treenailen siis edelleen hyvin fiiliksen mukaan ulkona. Miusta on ollut ihan huippua treenailla lähes koko kesä ulkona ja varmasti pieni salitauko tekee vain hyvää, jaksaa sitten painaa sisällä koko pitkän talven. Ja ainakin toistaiseksi motivaatiotakin on omatoimiseen tekemiseen riittänyt oikein hyvin. Tänäänkin kävin töiden jälkeen tekemässä tehokkaan treenin ystäväni kanssa portaissa ja mäessä. Hiki tuli ja nyt on jalat hyytelöä, tästä mie pidän! :) Reipasta viikkoa kaikille!<3

/Essi 

2 kommenttia:

  1. Kesällä onkin varmasi paljon kivempi treenailla ulkona, ja tällainen vähän viileämpikään sää ei haittaa, koska jos olisi jotain +30 astetta niin se olisi jo aika tukalaa! :D Kahvakuulailu on kivaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo totta, +30 ei oo enää mikään paras ulkotreenisää :D mut jos ei muuta, niin ainakin tämä kesä on suosinut ulkotreenejä! :)

      Poista