keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Pian helpottaa




Hups, reilu viikko ehti taas edellisestä kirjoituksesta vierähtää. En vain yksinkertaisesti ole ehtinyt suoda ajatustakaan blogille, sillä kulunut viikko on ollut melko hektinen ja aikamoista tasapainoilua harjoittelun, koulun ja urheilun välillä. Pääsiäisen pyhät vietin suurimmaksi osaksi harjoittelussa. Yhdeksi päiväksi sain kuitenkin odotettuja vieraita kotoa ja vietinkin heidän kanssaan ihanan vapaapäivän. 

Pääsiäiden työrutistuksen jälkeen harjoittelua on jäljellä enää muutama tunti, jotka suoritan perjantaina. Aikalailla oman jaksamisen äärirajoilla olen tämän kevään mennyt, joten vaikka harjoittelussa on ollut aivan älyttömän kivaa, tuntuu ihanalta ajatella, että tulevat viikot ennen virallisen kesäloman alkua ovat hieman helpompia. Lisäksi viikon päästä koittava ulkomaan reissu nostaa jo suupieliä ylöspäin. 

Tänään miulla oli koulupäivä ja olin jo etukäteen päättänyt, että pyhitän tämän iltapäivän ja illan vain rentoutumiselle ja lötköilylle. Olen ollut sen verran väsynyt viime viikot, että tällainen totaalinen rentoutuminen keskellä viikkoa oli enemmän kuin hyväksyttävää ja tekee niin hyvää. Loppuviikon ohjelma näyttää tällä hetkellä jokseenkin hyvin mukavalta; huomenna opparin täyteinen vapaapäivä, perjantaina harjoittelun viimeiset tunnit ja viikonloppuna yhteistä aikaa poikaystävän kanssa. 

/Essi 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti