perjantai 27. maaliskuuta 2015

Vähemmän sokerinen kevät




Eikö kevääseen kuulu aina jokin pieni kuntoprojekti, vaikka eläisi muutenkin melko terveellistä ja liikunnallista elämää? Itse pidän ylipäätään kaikista erilaisista haasteista todella paljon ja usein miulla onkin jokin haaste menossa. Tällä hetkellä jopa kaksi erilaista ruokaan ja liikuntaa liittyvää juttua on käynnissä.

Voinen sanoa, että elän melko terveellisesti ja liikun runsaasti. Kevään alkaessa ja kesää kohden kovaa vauhtia mentäessä halusin kuitenkin tehdä pieniä muutoksia ruokavalioni suhteen. Muutama viikko sitten aloitin oman, kesäkuntoa edistävän, projektini vähentämällä sokerit minimiin ruokavaliossani. Kaikki tämä on vain oman hyvinvointini puolesta, joten yhtenä päivänä viikossa minulla on lupa herkutella. Kohtuudella. Muutenkin olen nyt viime viikkoina katsellut hieman tarkemmin, mitä lautaselleni päätyy ja lisännyt roimalla kädellä kasvisten ja vihannesten osuutta päivittäisissä valinnoissa. 

Pääsääntöisesti herkkupäiväni on ollut lauantai, mutta tällä viikolla herkuttelin jo tänään vapaapäivän kunniaksi. Huomenna, kun on jo aika palata tämän yhden vapaan jälkeen työn pariin yötyön merkeissä, niin päätin palkita itseni tänään jäätelö-hetkellä. Tarjoushaukkana valitsin viikon herkuksi Ben&Jerry´sin uutuuden, oli nimittäin Benkkujenkut Cittarissa 3,99! Hyvää ja makeaa oli, joten eiköhän tuolla taas viikko pärjäillä. 

/Essi 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti