tiistai 24. marraskuuta 2015

Loppuvuoden hyvinvointiprojekti



Hups, lähes kuukauden päivät ehti "paluupostauksestani" vierähtää ennen kuin pääsin, ehdin ja inspiroiduin tulemaan tänne taas kirjoittelemaan. Toisaalta lopetin sh-opintojeni viimeisen työharjoittelun vasta viime viikon perjantaina Joensuussa, joten vain muutaman päivän olen sen jälkeen ehtinyt kunnolla olemaan täällä uudessa kodissa ja uudella (/vanhalla) paikkakunnalla. 

Työharjoittelun loppuminen tarkoitti samalla sitä, että kaikki sairaanhoitajan tutkintoon tarvittavat opintopisteet ja suoritukset on kasassa ja nyt vain odottelen virallista valmistumista, joka on joulukuun puolen välin jälkeen. Uudet opinnot minulla alkaa vasta tammikuulta, joten saan tämän loppuvuoden olla hieman vapaammin. Kevyempi jakso sopii minulle kyllä tähän saumaan paremmin kuin hyvin, sillä mennyt syksy on ollut kaikessa ihanuudessaan melkoisen raskas. 

Loppuvuoden aikana teen mahdollisuuksien mukaan erilaisia keikkatöitä, valmistaudun uuteen kouluun, laitan uutta kotia ja ennen kaikkea otan itsekkäästi aikaa itselleni. Loppuvuoden teemana minulla on oma kokonaisvaltainen hyvinvointi. Syksy meni hieman puolitehoilla liikunnan ja ravinnon suhteen, joten nyt on aika parantaa. Viime viikolla kävin jo hankkimassa salikortin ja pikkuhiljaa ruokavaliokin on taas järkevöitynyt treenien alettua. Tarkoituksena ei ole vetää mitään himodiettiä, mutta hieman järkevöittää syömisiä, lisätä liikuntaa ja sitä kautta lisätä omaa henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Edistymisestäni, tässä omassa pienessä projektissani, kerron säännöllisesti täällä blogissa. Rennosti nauttien mennään!<3

/Essi 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti